Latest News
Friday, April 05, 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Salam sejahtera dan Assalamualaikum.. lama tak join Segmen.. kali ni aku join demi untuk menghidupkan semua blog ni yg dah lama dalam kegelapan tak bayar bil api..

Segmen anjuran lelaki kacak yang mana blogger ni di anugerahkan Blogger paling kacak di ABPBH pada 7 April 2013.. dia dapat anugerah sebelum ABPBH bermula... nampak sangat aku tipukan ? ok...

Antara Syarat-marat yang di perlukan untuk menJoinkan diri untuk segmen ni adalah seperti berikut ;
  1. Seorang blogger (tak hensem tak apa, cantik perlu! Haha).
    Aku tak berapa nak ensem.. tapi tak sanggup pakai skirt untuk cantik.
  2. Follow blog LELAKI INI (Wajib!)
    Already done!
  3. Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini.
    Sudah pon published !
  4. Letak banner segmen kat atas ni dan linkkan ke SINI.
    Tak nampak kat atas tu?
  5. Letakkan entri korang kat komen entri di SINI
    Klik lah tengok.
Tarikh tutup 12 April 2012.
15 blogger terawal yang join, Tuan blog akan buat Blog Review untuk blog korang.
30 blogger terawal akan dapat masuk bloglist lelaki ini.

Senang je kan? so tengok je ke? joinlah...

INCOMING SEARCH TERM :

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

17 comments:

  1. selamat bersegmen


    http://www.dikbee.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  2. ekeeke mmg nampak sgt PENIPUAN BESAU pasal anugerah tu ekekekeke.. jom jom kita penuhkan bloglist mamat neh...

    http://www.paripariputih.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  3. thanks abang besar!!!!!!
    hahaha...

    Lelaki Itu sangat!

    ReplyDelete
  4. cik akak singgah

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  5. bloglist xpe, jgn berbleklist plk dah. hehehe,
    Selamat bersegmen bro

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen bro

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen ....
    Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
    Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
    Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  9. saya buat benda ni di blog anda

    1) blogwalking
    2) follow

    Kalau dah Follow before this, saya akan
    1) blgwalking

    BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  10. gud lak dan selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  11. sudahnya aida tak sempat nak join umar punya bloglist T_T maaf umar.. eh mana potia nie mohon update blog :)

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa