Latest News
Thursday, May 02, 2013

Denim Template edited by SilenceBlogz

Denim Template edited by SilenceBlogz

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. hmm.. adakala dalam kebosanan membuatkan kita ada je idea.. hahaha ... ni hasil bila alu kebosanan..

Sambil-sambil tak tau nak buat apa ni hasilnya.. boleh pulak edit-edit template..

Denim Template edited by SilenceBlogz
Background Purple

Denim Template edited by SilenceBlogz
Background Sugar Cane
Kalau berminat nak template ni just komen je.. aku malas nak letak link download sebab aku bukan serius pun.. sekadar suka-suka je.. kalau ada yang berminat baru aku upload template ni.

Apa yang boleh di edit dan apa yang telah diubahsuai?
  • Width - kelebaran template asal dari 700px kepada 980px. jadi blog nampak lebih lebar tak adalah kecik seperti template asal.
  • Saiz ketebalan border diubah daripada 1px kepada 5px.
  • Sidebar 170px kepada 250px. So suitable untuk semua jenis widget terutama untuk widget fan page dan Google plus followers.
  • Padding dan margin di ubah sedikit supaya tidak nampak janggal atau terlalu jarang.
Tu je lah yang aku ubah.. yang lain korang boleh ubah ikut kesesuaian dengan keinginan koranglah..

**Auto Published**

INCOMING SEARCH TERM :

Denim Template edited, Denim Template edited by SilenceBlogz
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

5 comments:

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Denim Template edited by SilenceBlogz Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa