Latest News
Saturday, June 08, 2013

Double Big Giveaway by Mohd Zuhri

Double Big Giveaway by Mohd Zuhri

Double Big Giveaway by Mohd Zuhri | Salam hormat semua, hmm... kali ni nak join GA pulak.. bila dah kering idea jangan biarkan blog tanpa di kemaskini tak bagus kot. So dalam pada dok jalan-jalan jumpa pula GA daripada seorang blogger Ensem ni. Tak tau lah kan sebab baru first time singgah. Dan entry blog berkenaan yang di baca adalah entry ni : Double Big Giveaway by Mohd Zuhri so kira bertuah badan lah tuan blog tu sebab tiba-tiba aku tergerak hati nak join. Hahaha... sory to say aku join bukan kerana hadiahnya tapi demi memperluaskan serta tambah kenalan dalam alam maya ni.

Bila orang baik hati nak bagi kitta sesuatu kita kena ikhlas menerimanya. Walaupun tak dapat sesuatu daripada GA ni bukan bermakna anda tak dapat sesuatu. Sekurang-kurangnya anda dapat seorang kawan, mungkin 2 tatau 3 orang kawan bukan? itulah matlamat aku.

Mak ai !!!! membebel pulak aku. Ni sape yang rasa nak join GA ni tolong klik banner di bawah dan anda akan dibawa ke blog berkenaan menaiki BAS tambang murah dan yang paling penting semuanya aku sponsor.. so korang tak ppayah bayar tambang hahaha... Jom kli banner kat bawah ni dan ikuti syarat-syarat  untuk sertai GA ini.
Double Big Giveaway by Mohd Zuhri
Banner ini bukan untuk hiasan ok! tapi untuk di klik.. hahaha
Mereka yang berbesar hati dan bekerjasama serta bersusah payah mencari duit serta metarial dalam mengajurkan GA ini adalah seperti di bawah.

Berikut di senaraikan Jenis-jenis Hadiah serta Nama yang keluarkan duit tabung untuk Sponsor hadiah:


  1. RM100X2 Winner dan Novelx4 pilih sendiri by Ong Gedek Guduk
  2. Topup rm5x2 by Cik Chenta
  3. Topup rm5x3 by Cik NyooTopup rm 10x2 Yeputta Najihah
Start : 7 jun  2013 
Due date : 27 jun  2013



Sebagai bukti aku dah ikut syarat-syarat pengajur sila buat uji kaji pada gambar di bawah ;
Double Big Giveaway by Mohd Zuhri
Bukti Pembelian... ekekekek...

Pesanan aku : Para Sponser sanggup Postponed beli susu dan pampers anak demi nak bagi hadiah kat korang. Harapan aku korang joinlah. Bagi sokongan moral sikit ok !!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

6 blogger-facebook:

  1. wah potia join segmen.. gud luck

    ReplyDelete
  2. Suka membaca bebelan potia..hahahaha!

    Btw...good luck! Dpt hadiah pertama lumayan :)

    ReplyDelete
  3. gud luck potia, menang nanti share2 la haha :P

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Double Big Giveaway by Mohd Zuhri Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa