Latest News
Friday, June 14, 2013

Melayu Boleh

Melayu Boleh
Melayu Boleh (MB) | Sebut sahaja artikel "Melayu Boleh" dalam dunia blogger atau pun alam maya semua sudah sedia maklum bahawa istilah Melayu Boleh tidak asing lagi bagi penggemar video BIRU versi tempatan. Siapa lagi kalau bukan Melayu yang buat. Siapa lagi kalau bukan darah daging bangsa Melayu yang sering kita rintihkan. Melayu Boleh cuma sekadar boleh semata-mata.. Ya memang Melayu Boleh ! apa yang bangsa kita tak boleh buat.

Melayu Boleh - Sekilas Kata

"Wahai anak bangsaku di mana semangat mu? di mana yang kamu kata kamu adalah anak Melayu? mana kata-katamu yang kamu bisa menongkat langit dengan telunjuk mu? Apakah Melayu Boleh berdiri jika berada di kelompok ramai? di mana semangat mu? dimana letaknya santun mu? di mana simpuh mu?Melayu cuma tinggal nama.. Bangkitlah... bangkitlah... sedarlah.."

Contest SEO Melayu Boleh 2013

Melayu Boleh
Ok ! sebelum aku meroyan lebih jauh melangkaui batasan mahupun berlari merentasi laut China Selatan aku nak beritahu bahawa entry yang agak berbaur kesusasteraan Melayu Melaka ni tak lain dan tidak bukan adalah sekadar menyahut seruan seorang blogger kita iaitu pemilik blog BeritaKaki Online. Untuk turut serta dalam Contest SEO Melayu Boleh.

Kepada yang masih belum dan ingin turut serta dalam Contest Keyword "Melayu Boleh" (MB) bolehlah ke blog beliau dengan kadar segera. Dengar cerita agak lumayan hadiahnya. Kalau sebut pasal hadiah aku tak titik berat sangat sebab aku pasti entry aku ini pastu Kelaut lebih awal. Apa yang aku cari adalah kenalan sesama blogger itu sudah memadai.

Niat Murni Penganjur Melayu Boleh

Secara peribadi aku sokong 100% niat murni penganjur kontest SEO ini dengan keyword (kata kunci) "Melayu Boleh" ini. Secara tidak langsung kontest ini bakal membuat Sistem carian Google akan menjadi ralat kelak. Kenapa aku mengatakan demikian? seperti yang aku katakan tadi bahawa kata kunci "Melayu Boleh" buat masa sekarang ini di monopoli oleh blog atau pun laman sesawang yang berunsurkan Lucah atau dengan erti kata lain Pornografi.

Harapan Pada Melayu Boleh

Dengan ini aku amat-amat berharap kepada para blogger yang budiman supaya turut serta dalam kontest ini. JANGAN sertai kontest ini jika anda masih mahu melihat lama porno Melayu Boleh berada di carian injin google. Sertailah kontest ini bukan kerana hadiah, tetapi anggaplah ianya kerana JIHAD semata-mata. Tidakkah anda merasa MALU dengan istilah Melayu Boleh?. Tepuk dada tanyalah selera

Nota : Asalnya entry ini adalah untuk Contest SEO Melayu Boleh tetapi telah tarik diri diatas sebab-sebab yang tidak dapat di elakkan serta entry ini tidak di terima oleh pihak penganjur. Harap Maklum.
Sekian Terima Kasih untuk Melayu Boleh !

Kalau ada kesempatan aku akan join kontest Melayu Boleh ni.

INCOMING SEARCH TERM :

Melayu Boleh, melayu-boleh, Cabaran SEO, cabaran SEO blog, contest SEO, contest SEO Melayu Boleh, anak melayu boleh, kebolehan melayu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

15 comments:

  1. selamat bertanding... saya tak nak join ar.... susah nak memang...ramai otai... hehe

    ReplyDelete
  2. @Monyet Rimau cari backlink je bro... blm pun submit... just buat entry jek dulu

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya... Laki pun boleh pakai hand sleeves tu.. Tk nk bgi hitam katanya.. Hehehehe

    ReplyDelete
  4. ini lebih kepada entri promosi .. saya tak terima .. buat satu entri melayu Boleh .. nanti aku buat contoh laa sng ..

    ReplyDelete
  5. tang mana yg di katakan promosi tu bro?? bkn kah sasarannya untk cari keyword 'melayu boleh' je?

    takpe bro ni entry testing je... blm pun sy submit di beritakaki...

    ReplyDelete
  6. @potia casadelarossa ye ar...perlu contoh ni...lagi awal lagi bagus...

    ReplyDelete
  7. apa2 pun awak memang boleh, melayu boleh. tentu boleh la

    ReplyDelete
  8. yeah bro melayu memang boleh maa

    ReplyDelete
  9. haha... PENYERTAAN AKU TAK DITERIMA LA... TAK PAYAH LAH NAK WISH bagai... hahaha

    ReplyDelete
  10. la kenapa tak join contest ni..artikel tak diterima ke?

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Melayu Boleh Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa