Latest News
Saturday, June 22, 2013

Sentuhan Pertama Buat Stop Motion

Sentuhan Pertama Buat Stop Motion

Sentuhan Pertama Buat Stop Motion

Sentuhan Pertama Buat Stop Motion | Ingat lagi tak pasal entry yang aku kata aku baru nak belajar buat Stop Motion hari tu. Dan inilah hasil buat pertama kali. Tapi aku suka untuk diri aku sendiri. Tak kisah lah walaupun kena snap gambar banyak-banyak kali sampat dekat 100 keping pun.

Bagi untuk pertama kali aku suka dengan hasil dia. ye lah aku budak baru nak belajar. Tak belajar secara formal pun dan hasilnya macam ni pun dah kira ok. Teringin jugak nak amik kursus Photography ni. Tapi keadaan tak mengizinkan lagi. Tapi nak hidup kenalah berusaha dan berdikari sendiri. PM kata Melayu Boleh ! tapi Melayu juga mudah lupa hahaha...

Ok! berbalik kepada tajuk perkara di atas, entry ni di buat sekadar nak mengisi kekosongan masa dan tak ada idea nak post pasal apa lagi. So apa salahnya aku share benda-benda yang aku suka kan..
Tengok je lah sendiri. Okies !


Mohon tunjuk ajar aku kalau ada kesilapan buat stop motion ni.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 blogger-facebook:

  1. eh comelnya. erm stop motion tu apa?

    ReplyDelete
  2. wah batu2 tu beranak pinak ye...hehehe...apa2 pun tahniah bro...setiap perkara mesti ada first time....

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Sentuhan Pertama Buat Stop Motion Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa