Latest News
Thursday, July 04, 2013

CPUV (BE) Nuffnang - KL SOGO | Coke Ramadhan 2013


Thanks to Nuffnang !! hari  ini dalam carta CPUV (BE) Silenceblogz "Coke Ramadhan 2013" dan sebelumnya pada 29 Jun 2013 "KL SOGO" baru sahaja masuk carta On going bagi CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns
CPUV (BE) Nuffnang - KL SOGO | Coke Ramadhan 2013

For more information please visit Nuffnang.com.my
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

18 blogger-facebook:

  1. Alhamdulillah rezeki, saya tumpang happy...

    ReplyDelete
  2. Kenapa lah Nuffnang tak suka gan saya...sedih saya...Tahniah wak..

    ReplyDelete
  3. @Hanny Abdullah bukan nuffnang tak suka... awak tak boleh ada banner dari pengiklan lain

    ReplyDelete
  4. tahniah potia.. rezeki ramadhan.. :D

    ReplyDelete
  5. <--- setakat ni baru dapat 1 BE. itupun hanya dapat 3 sen jer. haha

    *nak curang dgn nuff la*

    ReplyDelete
  6. Saya paling kesian, tande BE langsung whuhuhu

    ReplyDelete
  7. bestlah kanda. dinda juga tak dapat. sedih taw.

    ReplyDelete
  8. tahniah kerana mr nuff sayang anda

    ReplyDelete
  9. tahniah bro. rezeki untuk menyambut ramadhan nanti.

    ReplyDelete
  10. wa untung la... rezeki tu potia... ppp ni dari dulu sampai skerang x penah pun nak merasa duit nuff tu la la la la la :P

    ReplyDelete
  11. APA BRO?? NAK OPEN TABLE PIZZA HUT??HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha bro... takat nak open table piza tak payah duit ni pun tak pe hakhak

      Delete
  12. wah,,, sukenye jadi potia,,,, tahniah potia,, :D

    ReplyDelete
  13. rezeki awal puasa.. kalau dpt berkongsi raya lagi syiok :) hehehe, alhamdulillah.. pasni mesti masuk je kan

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: CPUV (BE) Nuffnang - KL SOGO | Coke Ramadhan 2013 Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa