Latest News
Saturday, July 13, 2013

MALAYSIA VS CHELSEA 21 JULAI 2013

Malaysia Vs Chelsea

Malaysia vs Chelsea 21 Julai 2013 | Jelajah kelab bolasepak gergasi The Blues bakal mendekati peminat-peminatnya di Malaysia yang mana bakal mengadakan perlawan persahabatan tidak lama lagi pada 21 Julai 2013, 9.45pm di Stadium Shah Alam.
MALAYSIA VS CHELSEA 21 JULAI 2013

Jelalah Asia Chelsea

Skuad Harimau Malaya bakal berentap menetang Chelsea 21 Julai ini manakala selepas itu Malaysia juga di jangka akan bertemu Kelab Barcelona yang di jadualkan pada 10 Ogos 2013. Selepas perlawanan dengan Chelsea, skuad negara akan terbang ke Jepun atas pelawaan Persatuan Bola Sepak Jepun (JFA) untuk mengadakan perlawanan persahabatan dengan kelab-kelab di negara itu bermula 23 Julai hingga 1 Ogos.

Harga Tiket Malaysia vs Chelsea 21 Julai 2013

Berikut adalah senarai harga tiket mengikut ketegori (tempat duduk)
  • VIP - RM408
  • GRANDSTAND - RM308
  • ORANGE | RED ZONE - RM108
  • YELLOW | PURPLE - RM88
  • GREEN | GREY - RM58
Tempat duduk berdasarkan nombor kerusi ketegori VIP dan Grandstand dan bebas untuk pemegang tiket Orange, red , yellow, purple, green dan grey. (tertakluk kepada pihak pengajur). Untuk keterangan harga ticket sila rujuk [Di Sini]

    Sejarah Malaysia Vs Chelsea

    Mampukah skuad Harimau Malaya mencipta kejutan pada perlawanan kali ini bersama-sama kita saksikan 21 Jilai 2013 jam 9.45malam di Stadium Shah Alam. Pada perlawanan terdahulu pasukan Chelsea menang 2- 0 pada tahun 2008 dan Sekali lagi Harimau Malaya tewas 0-1 pada tahun 2011.

    MALAYSIA VS CHELSEA 21 JULAI 2013

    Video Highlights Malaysia vs Chelsea pada 2011


    Semoga pasukan Harimau Malaya berjaya mencipta kejutan pada perlawanan Malaysia vs Chelsea nanti.

    INCOMING SEARCH TERM :

    Malaysia vs Chelsea, Malaysia XI vs Chelsea, harga tiket malaysia vs chelsea, MALAYSIA VS CHELSEA 21 JULAI 2013, Malaysia vs Chelsea Asia Tour July 2013, malaysia vs chelsea highlights, live stream Malaysia vs Chesea online
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    8 comments:

    1. Mana mana team yang menang pun x kisah sbb dua dua ppp sokong ^_^

      ReplyDelete
    2. Chelsea dah tentu menang malulah kalau kalah dgn malaysia ^-^

      ReplyDelete
    3. Ni yang susah nak sokong mana, chelsea best dan Malaysia dihatiku :)

      ReplyDelete
    4. bagi aku, kalau dapat seri pun dah cukup bagus sangat tau. kalau menang tu, memang satu bonus. tapi memang agak susah. cuma yang penting, kita dapat saksikan persembahan yang mantap. bukan hanya bertahan je. :)

      ReplyDelete
    5. main lawa-lawa pun kira ok. good luck harimau malaya.

      ReplyDelete
    6. Mas 0-che 3..walaupun mas kalah,sy ttp skong mas..gud luck mas

      ReplyDelete
    7. the blues.. erm, okey. rimau lg hebat kot :)
      nak tunggu barca bukan depan.

      ReplyDelete

    Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

    Item Reviewed: MALAYSIA VS CHELSEA 21 JULAI 2013 Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa