Latest News
Monday, July 08, 2013

Tarikh-Tarikh Penting Dalam Kelendar Islam

Tarikh-Tarikh Penting Dalam Kelendar Islam
Tarikh-Tarikh Penting Dalam Kelendar Islam

Assalamualaikum warga pengunjung Silenceblogz, disini ingin berkongsi mengenai tarikh-tarikh penting dalam kelendar Islam bagi tahun 2013 / 1434 H bagi Negara kita, Malaysia.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

7 comments:

  1. ramai yang tahu nih , tapi buat - buat tak tahu, yang mereka ingin tahu adakah tarikh itu public holiday

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas perkongsian ini, great reminder...sebab kita ni kadang2 terlepas pandang kan?

    ReplyDelete
  3. tq share kadang2 kita pun terlupa !

    ReplyDelete
  4. benda yg baik elok la kita kongsi-kongsi kan... thank u potia :)

    ReplyDelete
  5. yg paling ingt puasa, raya, raya cina. adoiii, cuti cuticuti..thanks utk memo ni :)

    ReplyDelete
  6. singgah ptg & nak wish u & family selamat menjalani ibadah puasa dan mudah2an amalan kita diterima Allah swt hendaknyer !

    ReplyDelete
  7. bagus perkongsian ni potia.. semua tarikh tu penting..

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Tarikh-Tarikh Penting Dalam Kelendar Islam Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa