Latest News
Saturday, February 15, 2014

Selamat Hari Lahir Potia Daripada Google Doodle

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. lama rasanya tak update blog dengan alasan kesibukan dengan kerja yang semakin tidak mengizinkan untuk mengSosialKan diri di alam maya ini.

Speacial thanks to google untuk Doodle yang comel sempena hari lahir aku kali ni.
Selamat Hari Lahir Potia Daripada Google Doodle
Google doodle sempena hari lahir Potia Casadelarossa
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

8 blogger-facebook:

  1. selamat hari jadi bro... masih ingat aku tak hehe?

    bro ada fb ada sesuatu nak bincang :D

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir potia. hope your life will be better in the future :D

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir potia.. semoga dipanjangkan usia dan dirahmati Allah selalu.. dah lama aiza tak singgah di sini..

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir sifu :) semoga dipanjang kan umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir, semoga sentiasa sihat, teguh iman, panjang umur, murah rezeki dan berjaya dalam dunia blogging..amiin

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. selamat hari lahir! semoga panjang umur, murah rezeki dan sukses dalam hidup :)

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Selamat Hari Lahir Potia Daripada Google Doodle Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa