Latest News
Tuesday, October 08, 2013

Realisasi Impian Seorang Puteri Kesayangan Ku

Realisasi Impian Seorang Puteri Kesayangan Ku | Assalamualaikum, hai bersua kembali.. agak lama aku rasa tak menulis entri berunsurkan peribadi. Atas alasan kesibukan sehinggakan tidak berkesempatan nak buat entry langsung.

Bagaikan Puteri

Haha.. itulah ungkapan dan kata-kata yang selalu diucapkan oleh "Puteri Kesayangan Hamba" "adik nak jadi puteri".. jomlah kita beli baju puteri.. Sebenarnya dah lama beli baju ni.. beli masa raya puasa yang lepas tapi tak berkesempatan nak pakai.. memandangkan aku MC sebab demam dan kejang kaki gara-gara "paintball"  so berkesempatanlah aku make up si puteri ni.

Tak nak cerita panjang.. aku pun kenakan si puteri ni dengan berbekalkan bedak dengan lipstik aku main tonyoh je janji "make up".. di kenakankan pulak dengan baju pilihan si puteri ni sendiri. Pink kaler yang dia pilih. Dan lihatlah hasilnya yang mana berlatar belakangkan langsir yang aku jahit sendiri tahun lepas rasanya...tak penah basuh lagi kot sejak guna.. tunggu 2 tahun lagi kot baru basuh ekekek..

Cita-cita Bila Besar Nanti Nak Jadi Apa?

kalau di tanyakan bila besar nanti nak jadi apa? mesti dia jawab "adik nak jadi pencuci kereta.." baik punya jawapan.. kadang-kadang dia jawab nak jadi puteri.. biasalah budak-budak kecil.. baru je umur 5 tahun.

lagak Puteri yang Bengis
Lagak Puteri Snowhite di tepi kolam
Lagak Puteri apa ntah
control ayu la konon

Humaira' Qistina

Oklah sharing kali ni.. quota dah limit...hehe...

INCOMING SEARCH TERM :

Cita-cita Bila Besar Nanti Nak Jadi Apa, Realisasi Impian Seorang Puteri Kesayangan Ku, puteri kesayangan
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

15 comments:

  1. Wah wah wah, iin dah lawan taukey ni. senyum sikit sayang... ha, ok dah macam puteri, pasni jangan lupa mintak satu singgahsana tau. baru best =) cute nya ini amoi :)

    ReplyDelete
  2. ha3..kau rasa mmg impian semua kanak2 peremapuan masa keik2 dulu nak jadi tuan puteri kan..

    ReplyDelete
  3. argghhh cute nye !!! sape mekap kan puteri tu? lawa la ..

    ReplyDelete
  4. omg puteriiiiii,,, lawanya,,, nnti jadi model ok ni,, hehe,, hope you will always be happy dear,, amiin

    ReplyDelete
  5. comelnya.. persis seorang puteri.. pandai potia make up..

    ReplyDelete
  6. pandai nyer princess ikut mood watak... comeyy... tapi gambar yg last tu mmg maira nampak cantik like a princess...tp paling best, pandai jugak abahnyer mekapkan... oppsss, takmau puji lebih2, karang ada yg kembang...ekekeke

    ReplyDelete
  7. Saya pun kejang kaki main paintball bos haha

    ReplyDelete
  8. Hamboih... dasat puteri Potia nih... pandai naw berposingnya... macam modeling lah plak dah...
    dasat2... yg lebih dasat... penangan si ayah menyolekkan si puteri... peh... ayu gitu... tabik spring...

    ReplyDelete
  9. Soft je makeupnya, pandai jgk bro make up..

    kalau amik gambar kat taman, macam taman tasik perdana, lagi banyak variasi shot..

    Anak pengubat hati dan buat kita tersenyum kan bro?

    ReplyDelete
  10. kecil2 lagi dah tunjuk bakat...comel..

    ReplyDelete
  11. wah wah. da boley jadi model . tapi dia ta senyum. hahaha tapi tetapcomel dengan gincu yang menyerlah ^_^

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Realisasi Impian Seorang Puteri Kesayangan Ku Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa