Latest News
Wednesday, December 25, 2013

REKOD PANTAI PASIR TERPUTIH DI DUNIA - INFO MINDA

Rekod Pantai Pasir Terputih Di Dunia - Info minda | Tahukah anda bahawa, Pantai Hyams, New South Wales, Australia di iktiraf oleh Guiness Book of World Records sebagai pantai yang mempunyai pasir yang terputih di dunia.
Rekod Pantai Pasir Terputih Di Dunia - Info minda

INCOMING SEARCH TERM :

Rekod Pantai Pasir Terputih Di Dunia, pantai tercantik di dunia, info minda, informasi minda
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

12 comments:

  1. memang putih.. best kot santai kat pantai.. peh!! lama dah tak pi laut. hehe

    ReplyDelete
  2. Nampak pasir tu tiba2 teringat2 dengan serbuk asam boi yg makan dengan jambu batu perhggggg!

    ReplyDelete
  3. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...

    Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...



    Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  4. mak aih.. cantik gila pasir tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. mmg putih melepak ni...

    ingatkan pantai yg pasir paling putih dekat pasir puteh td...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek.. nnt nak cari info pasir paling panjang pulak

      Delete
  6. i live in pasir puteh, kelantan.. do visit kalau datang kelate nanti k :D

    ReplyDelete
  7. wah...sand white la ni...dengan lautnya yg biru...subhanallah...

    ReplyDelete
  8. ok cun, mula lah rasa nak tambah list ni

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: REKOD PANTAI PASIR TERPUTIH DI DUNIA - INFO MINDA Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa