Latest News
Thursday, November 07, 2013

Sunset Pantai Bagan Lalang Sepang

Sunset Pantai Bagan Lalang Sepang | Sabtu yang lepas berpeluang ke Pantai Bagan Lalang Sepang Selangor. Seperti yang di war-warkan boleh tahan juga cantik tempat ni. Tapi bagi aku pantainya sesuai untuk berkelah seisi keluarga seperti berkhemah dan adakan aktiviti riadah atau pun sukaneka.

Hotel dan Chalet serta 'home stay' pun boleh dikatakan masih lagi di tahap murah dan sederhana lagi. Anda juga boleh menginap di Hotel Golden Palm Tree (Avani Goldcoast Sepang Resort) tu lah. 5 star rasanya.

Ok, bukan nak cerita panjang, sebab aku pergi dengan family sekadar nak survey dan bersiar-siar je, tidak bermalam pun. Niat nak bermalam tidak kesampaiaan sebab rata-rata tempat penginapan sudah penuh.. maklumlah 'weekend' dan 'public holiday' pula tu.

Di sini ada aku ambil beberapa keping gambar sekitar permandangan di kawasan pantai Bagan Lalang Sepang seperti yang di maksudkan. layan.....

Pantai Bagan Lalang Sepang

tempat menarik Pantai Bagan Lalang Sepang


menjelang petang Pantai Bagan Lalang Sepang

Jeti kecil Pantai Bagan Lalang Sepang

Banyak lagi gambar-gambar yang aku rasa terlalu banyak untuk di kongsikan di sini.. jom cuti-cuti Malaysia. Kalau tak ada halangan insya Allah aku akan ke Pantai Bagan Lalang Sepang lagi. tapi kena standby khemah dululah.. ok wassalam...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

5 blogger-facebook:

  1. please,,, bring me here,, huhuu

    ReplyDelete
  2. Teringin gak nak jalan2 kt sini tapi tak kesampaian lagi...bilalah nak pi sini...Pernah gak dulu2 cuba booking hotel kt sini hotel seri malaysia tapi selalu aje penuh kalau hari cuti itulah sebabnya sampai ke hari ini tak pi lagi jalan2 kt sini.

    ReplyDelete
  3. tak pernah tau pasal tempat ni. but when i asked my friend serious memang dia cakap terbaik, fuhh dan sangat best. Errrm, bila lah ada peluang nk ke sana kan... jauh =(

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Sunset Pantai Bagan Lalang Sepang Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa