Latest News
Wednesday, December 04, 2013

Contest SEO Eridy 2013

Contest SEO Eridy Penutup Tahun 2013

Kekuatan SEO Penentu Kemenangan Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy, Contest SEO Eridy 2013
Gambar bukan peserta Contest SEO Eridy. sekadar hiasan hehe..

Contest SEO Eridy membantu dalam kepelbagaian dan kreativiti dalam olahan ayat untuk menguasai kuasa sebenar SEO dalam Contest SEO Eridy semakin sukar sekarang. Untuk index di google kurang dari 1 minit cukup mudah akan tetapi adakah mendapat tempat di muka depan cariaan search engine Google" (ini cuma pendapatan saya). Kenyataan ini boleh saya hujahkan di lain entry dan salah satu sebab yang terang dapat saya jelaskan, "kenapa blog yang tidak mengamalkan SEO dan tiada meta tag pun boleh berada di muka depan Google?" ini persoalan yang saya ajukan untuk anda.

Wang RM500 Pemenang Contest SEO Eridy

Lupakan tentang SEO seketika ok, sekarang nak hebahkan satu pertandingan atau lebih sinonim dengan nama "Contest" di dunia maya terutama dalam kancah dunia blogger ini. Contest SEO Eridy ini saya sifatkan sebagai contest terakhir dan sebagai penutup bagi tahun 2013 ini. Agak lumanyan hadiahnya yang bakal di menangi oleh pemenang Contest SEO Eridy ini, ianya berupa wang tunai sejumlah RM500. Butiran hadiah seperti di bawah;
  1. Pemenang Pertama mendapat - RM200 satu pemenang
  2. Pemenang Kedua mendapat - RM100 satu pemenang
  3. Pemenang Ketiga - RM80 satu pemenang
  4. Pemenang Saguhati - RM20 untuk 6 pemenang
Pencarian pemenang di tentukan di halaman google.com dengan carian Keyword "Contest SEO Eridy" kebijaksanaan mengolah ayat dan tahu serba sedikit ilmu SEO seperti yang dipraktikkan oleh pakar-pakar SEO du luar sana bakal menjamin di muka depan google dan di isytihar sebagai pemenang.

Syarat dan Terma Contest SEO Eridy

  • Tarikh penyertaan ini dibuka sehinggan - 11.12.13 .
  • Tarikh Penyertaan akan ditutup - 11.12.13
  • Tarikh Contest akan  bermula - 12.12.13 sehingga 30.12.13
  • Jenis artikel / entry - Mengikut kreativiti sendiri dan keyword yang di sasarkan adalah "Contest SEO Eridy"
  • Penganjur Contest - Blogger Eridy
Setiap entry untuk Contest SEO Eridy yang sudah siap mestilah dihantar ke entry blog Contest SEO Eridy dengan [klik disini].
Artikel : Contest SEO Eridy
Urlhttp://www.silenceblogz.com/2013/12/contest-seo-eridy-2013.html
Matlamat : Menguji tahap kekuatan SEO on page
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

32 comments:

  1. Replies
    1. suka suka je... padahal blog ni dah kelaut... dah lama di abaikan oleh google

      Delete
  2. good luck maira & hannan...ekekeke

    ReplyDelete
  3. muja join jugak sebab teringat pesanan potia dulu,, tq potia and good luck too,, moga kita menang, amiiin

    ReplyDelete
  4. Good Luck Bro.. Saya pun dah tak tahan tengok semakin ramai orang dah join contest ini. Dalam keadaan merangkak saya berusaha juga nak join contest ini… .. ;)

    ReplyDelete
  5. best of luck.

    semoga kita berjaya.

    ReplyDelete
  6. good luck abg potia :D
    btw, tengs sebab sudi bantu amal :)
    terima kasih. in sha allah, amal akan letak dalam bloglist amal, senang nak blogwalk :)

    ReplyDelete
  7. good luck bro..aku pun menjoin kan diri

    ReplyDelete
  8. ramai jugk joi ontest seo ni kan. gudluck to u brother.. =)

    ReplyDelete
  9. bro pakar SEO..peluang untuk menang tinggi nampaknya..

    ReplyDelete
  10. Mak aih... hensemnya blog................... Good luck

    ReplyDelete
  11. good luck bro untuk kontes eridy ni..

    ReplyDelete
  12. Salam, nak jemput join kontest kt blog http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    ReplyDelete
  13. ok dah boleh komen,selamat berjaya bro :-)

    ReplyDelete
  14. Hi...salam kunjungan...saya dari contest yang sama...good luck!

    singgah sini,klik2, baca2, hehe..

    jom jenguk blog saya pula >> http://tiny.cc/jengukblogsayapula

    Entry terbaru saya, TEMPAH LOGO MURAH >> http://tiny.cc/tempahlogomurah

    Salam kenal antara blogger.

    ReplyDelete
  15. Salam......
    Good luck....jom join ramai-ramai dan perbaiki teknik SEO kita. Barulah mula memikirkan nak berada di page 1 di SERP. he..he...!!!
    TQ....

    ReplyDelete
  16. sy konpem xmenang..awk maybe menang..blanje tutti fruti k...wkwkwk

    psttt:PR3 tu woo..kasi la tips skit :p

    ReplyDelete
  17. Good luck all the best for this Contest SEO Eridy - ramai yang join :)

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum.. bro silenceblogz,

    sudi masukkan mselim3 dalam bloglist . mselim3 masukkan bro dalam bloglist mselim3 gak.. supaya senang kekawan mselim3 terjah bro gak.. amin.

    mselim3

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Contest SEO Eridy 2013 Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa