Latest News
Friday, January 03, 2014

Arts Of Photography - Silence Day of Wednesday

Arts Of Photography - Silence Day of Wednesday
Arts Of Photography
HDR - 6 bracketing

Arts Of Photography
HDR - 5 bracketing

HDR stands for High Dynamic Range

In short, bracketing is taking the same photo more than once using different settings for different exposures. Why would you do this? Say you’re photographing a mountain landscape. The grass would require one setting to be properly exposed, the mountains would require another and the sky yet another. But you can only choose one setting for one photo.


Arts Of Photography
Single editing photomatic

Arts Of Photography
Single editing Photomatic
Just another Photography Blog,
The Arts Of Photography

INCOMING SEARCH TERM :

art, arts of photo, photography, silence day of wednesday, HDR, bracketing
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

8 comments:

  1. kat kL ade bukit? bukit ampang ke tu?

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...silenceblogz,

    wahh .. nice sharing nice picture.

    mselim3

    ReplyDelete
  3. Amir... aku suka yg JPJ tu.. 6 keping hasil dari HDR dan editing guna lightroom

    ReplyDelete
  4. KoRn - tu bukan bukit lah korn.. tu aku shot dari rumah aku tingkat 15 hehehe mcm bukit Belacan kan view dia...

    ReplyDelete
  5. Selim @ Wa'alaikumussalam.. thanks Selim sudi singgah

    ReplyDelete
  6. Cantik, mushroom tu real eh? Hidup dia lawa

    ReplyDelete
  7. Perghh... amazing la semua photos tu... yang KL tu memang best...!!! And tang tasik tu pon boleh buat HDR jugak ek? tak spoil pulak ripple tu... :D
    Oh ya.. first time visit here... salam kenalan :)

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Arts Of Photography - Silence Day of Wednesday Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa