Latest News
Thursday, August 07, 2014

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya | Perbadanan Putrajaya telah mengadakan Festival Floria 2014 pada 14-Julai-2014 sehingga 22-Julai-2014 yang lepas. Entri ini agak terlewat akan tetapi tujuan entri ini di tulis adalah sekadar ingin berkongsikan beberapa keping gambar menarik sekitar Floria 2014, anjuran Perbadanan Putrajaya dengan kerjasama Malaysia Truly Asia.


Serentak dengan pameran Floria 2014 ini juga berlangsung pada malamnya acara gilang gemilang pertunjukkan Bot-bot berhias yang di gelar Magic of The Night atau Malam Magikal sesuai dengan tema Tahun Melawat Malaysia 2014. Untuk maklumat serta gambar tentang Magic of The Night Putrajaya sila [Rujuk di sini].

Gambar Menarik Festival Floria 2014

Berikut SB (SilenceBlogz) kongsikan beberapa gambar menarik yang menjadi tumpuan pengunjung dari segi bahan dan peralatan, barangan terpakai, kitar semula serta termasuk bunga-bungaan dan dekorasi menarik yang terdapat di sana.

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya


Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya

Perkhidmatan Fotografi dan Videografi

Perkhidmatan Fotografi dan Videografi
Antara perkhidmatan yang kami sediakan.

Untuk makluman pembaca, semua gambar-gambar ini di ambil sendiri oleh SB sambil mengasah bakat dalam bidang seni photography. Sebelum terlupa dimaklumkan SB juga ada menyediakan perkhidmatan Fotografi dan Videografi untuk majlis-majlis rasmi mahpun tidak rasmi serta lain-lain perkhidmatan seperti bina website kompani, Themes Premium untuk wordpress blog dengan fungsi yang menarik dengan harga berpatutan yang boleh di runding. Untuk penjelasan lebih terperinci boleh lawat di Ai Media Network [aimedia.my].

Nota: Dapatkan tip-tip dan tutorial fotografi di LENSA KL | Portal Berita Industri Fotografi dan Dunia Digital.

INCOMING SEARCH TERM :

Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya, Festival Floria 2014, Perkhidmatan Fotografi dan Videografi
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

4 comments:

  1. Perghhh... cantik2 gambar ni. Still ingat masa SB mula2 post pasal pertama kali guna DSLR. Tapi hasil shoot SB dah macam pro. Nampak bakat SB mmg terserlah melalui gambar2 ni. Cantik sgt. Keep it up SB. Jgn sia2 kan bakat tu...

    ReplyDelete
  2. perghhh ... rasa mcm nak rompak jer gambar2 ni ...

    ReplyDelete
  3. Cantik bro. Serius, cantik.. bunga2 tu la.. hehe, tapi mmg sungguh lawa. Pandai bro

    ReplyDelete
  4. puas hati tengok gambar ni, cantik menarik dan kreatif.

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Gambar Sekitar FLORIA 2014 Putrajaya Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa