Latest News
Friday, September 05, 2014

Cabaran 30 Hari | 3 Perkara Ingin Dikatakan Kepada Bekas Kekasih

Cabaran 30 Hari | 3 Perkara Ingin Dikatakan Kepada Bekas Kekasih | [Day 5] Ok, pertama sekali nak bagitahu cabaran hari ke 5 ini adalah cabaran paling complicated nak diceritakan. Bertapa Blank kepala otak ni macam mana nak cerita berkenaan tahuk diberikan, apatah lagi nak senaraikan 3 perkara. 1 perkara pun puas juga nak dapatkan point untuk membuat entry ni.

3 Perkara Ingin Dikatakan Kepada Bekas Kekasih

Pada pendapat SB tajuk cabaran hari ke 5 ni memang benar-benar mencabar kredibiliti seorang lelaki. Apa taknya, yang terpacul di minda mesti yang sertai cabaran 30 hari blogger ni ada menyenaraikan perkara negatif mahupun positif. Terpulang pada individu masing-masing. Berikut serba ringkas apa yang nak di perkatakan kepada bekas kekasih. ada kekasih ke? hurmmmm... apa ye?

  1. PERTAMA - Tiada istilah bekas kekasih pada diri aku. Aku sayang engkau selamanya.
  2. KEDUA - Walaupun aku tak sayang engkau seperti kekasih dulu-dulu, namum aku sayang engkau sebagai isteri aku yang tercinta.
  3. KETIGA - Apa jua keadaannya, engkau tetap kekasih hati aku.. ibu kepada anak aku.. Walaupun.....*#^R&#&@#*(!#^............ engkau tetap kekasih aku sampai bila-bila selamanya.... 


Cabaran 30 Hari | 3 Perkara Ingin Dikatakan Kepada Bekas Kekasih
Bukan bekas kekasih.. tapi kekasih hati.. Puteri kesayangan aku.


Erk !! rasa terkedu bila baca ayat diatas.. demi cabaran 30 hari ni, aku serkup muka dengan tudung saji sambil menaip entry ni. kalau tak buat nanti tertewas di tengah jalan tanpa berperang terlebih dahulu.
MALU? itu sudah pasti. Malu beb ! tebal muka nak publish about personal. Walau apa pun aku akan tetap sayang isteri aku sampai bila-bila... (romantik giler aku rasa...hahaha...)

Ok, aku dah sahut Cabaran 30 hari antara blogger ni. Anda bila lagi?
Boleh rujuk entry terdahulu dari hari pertama cabaran ini. Rujuk link di bawah:

  1. Cabaran 30 Hari - Gambar terbaru dan 5 fakta tentang diri.
  2. Cabaran 30 Hari - 5 Cara memenangi hati.
  3. Cabara 30 Hari - Sesuatu yang menguatkan
  4. Cabaran 30 Hari | Buku kegemaran anda


Nantikan esok dengan entry APA YANG ANDA MAKAN HARI INI. so tunggu...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

15 comments:

  1. Tahniah... Post yg sgt berani... Hahaha

    ReplyDelete
  2. Tu nampak lagi muka kot celah2 tudung saji. Hahahahaa abam potia abam potia
    Suweet anak abam potia
    irrayyan.com

    ReplyDelete
  3. U r such a sweet ever one bro...

    ReplyDelete
  4. POTIA, kau pandai amik hati isteri kan....comel anaknya.

    Kita serupa, cayalah..esok menu apa dlm fikiran?

    ReplyDelete
  5. Hope dapat suami macam abang potia... amin.. mudah mudahan

    ReplyDelete
  6. Kannn abah kan...
    Biarlah ank itu menjadi kekasih hingga akhir nyawa...
    Bertabah lah..

    ReplyDelete
  7. Hahahaha... serius romantik... rs mcm nak ajak couple jer... hahaha

    ReplyDelete
  8. cun nya anak dara....jelita nanti ni hehehhe...so sweet tutup muka ngan tdung saji nampak ke nak taip hehehee

    ReplyDelete
  9. mantap bro.. berani menyahut cabaran. Nampak kesetiaannya..

    ReplyDelete
  10. Hahaaa.. kiranya isteri kekasih pertama dan terakhir la ni..

    ReplyDelete
  11. =) tiada sape yg dapat mempertikaikannya.. Moga cinta hati puteri tersayang bro membesar dgn baik, sihat dan hebat orangnya.

    ReplyDelete
  12. Ayat ayat manis dari Potia.. ;)

    ReplyDelete
  13. Tahuk ke tajuk Potia? Hehe... memang part ni paling kelakar nk wat n3... kikiki

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Cabaran 30 Hari | 3 Perkara Ingin Dikatakan Kepada Bekas Kekasih Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa