Latest News
Saturday, September 06, 2014

Cabaran 30 Hari | Apa Yang Anda Makan Hari Ini

Cabaran 30 Hari | Apa Yang Anda Makan Hari Ini | Orait ! , Tajuk apa yang anda makan hari ini adalah tajuk sempoi untuk cabaran 30 hari ni. Barulah tak mencabar minda dan perasaan nak update entry. So this time no need serkup muka dengan tudung saji macam di entry ini. --> Cabaran 30 Hari - 3 Perkara Yang Ingin Di kataka Kepada Bekas Kekasih.

Cabaran 30 Hari
Apa yang anda makan hari ini - Gambar sekadar hiasan

Apa Yang Anda Makan Hari ini

Makan, tengok topik pon dah syok !. Ok, apa yang anda makan hari ini ?. Masing-masing ada story kan?. Untuk aku bila di tanya apa yang aku makan hari ini. senang je aku jawab. hahaha.. aku tido je hari ini. Balas dendam tak tidur beberapa hari. Maknanya aku tak makan tengahari. Cuma sarapan pagi.

Sarapan Pagi Hari Ini

Bangun pagi tadi memang tak sempat pun nak bersarapan. Selesai mandi capai baju dan start enjin kereta terus ke sekolah untuk mesyuarat perpindahan sekolah. Mesyuarat bermula jam 9pagi dan berakhir dalam jam 11pagi. Selesai mesyuarat singgah mamak dulu sabil berwifi aku perkena secawan teh tarik. Itu je sarapan hari ini.

Makan Tengahari Hari ini

Balik rumah buat medical checkup dalam periuk, wow ! ada pulut !!!... so apa lagi makan lah pulut dengan sambal bilis. Sedap !!! kira ni "brunch" (brekfast + lunch). Settle masalah kelaparan untuk hari ini. jam 2pm sampai 5pm tidur sebab cover tidur yang 36 jam tertunggak. Perghhh.. bangun dengan segar. Syoknya dapat tidur..

Makan Malam Hari ini

Makan malam pula, ok tak ada makan malam untuk hari ini. Lagi pun masih kenyang. Cuma Pekena roti sardin mamak seawal satu pagi dengan teh tarik.

Apa Yang Anda Makan Hari Ini
Gambar sekadar hiasan untuk Cabaran 30 Hari


Rasanya cukup lah untuk kali ini bagi melengkapkan cabaran 30 hari untuk tajuk entry Apa yang anda makan hari ini. Jumpa lagi esok hari untuk cabaran selanjutnya dengan tajuk Sejauh mana pendidikan itu penting bagi anda?.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

7 comments:

  1. Hari ni pakat make fruits cocktail deh

    ReplyDelete
  2. Urus pindah sekolah..bkn keja teropong vulan ke Potia haha, semalam tu tunjuk.ig makan roti sardin mamak, tergugat jugak..tapi aku tahan kan saja.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah bro sekurang2nya masih ada peluang ruang dan keupayaan untuk makan. but pls, makan lah selagi daya.
    Kita makan untuk hidup..
    Aima skg ni makan on off. Ada masa lalu, ada masa mmg tak ler.

    ReplyDelete
  4. Menu sedap gmbr pun sedappp gud hehehheheh

    ReplyDelete
  5. hr ni akak bljr bhs baru iaitu : Bunch. hehe...

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Cabaran 30 Hari | Apa Yang Anda Makan Hari Ini Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa