Latest News
Monday, September 01, 2014

Cabaran 30 Hari Gambar Terbaru Dan 5 Fakta Tentang Diri

Cabaran 30 Hari Gambar Terbaru Dan 5 Fakta Tentang Diri | Wow ! ramai betul yang sahut seruan dalam Cabaran 30 Hari Blog yang rasanya dah viral di media sosial sekarang ni. Gara-gara semua buat artikel tentang cabaran 30 hari ni, aku pon terpanggil jugalah nak buat jugak tanda sokongan kepada warga #kelabBloggerBenAshaari ni.

Jejaka Ensem Harap maklum.


5 Fakta Tentang Diri

Kalau nak buat senarai bloglist rasanya lebih mudah dari nak senaraikan 5 Fakta Tentang Diri sendiri ni. Tapi demi cabaran di bawah ni SB list kan jugalah fakta tentang diri sendiri hikhik.. macam lari sikit dengan tema blog informasi bila tempek gambar sendiri. Malu beb ! .. demi mak tiri SB publish lah juga haha...


  1. Seorang yang tidak suka expose gambar sendiri dan menyerlah.(gambar di atas terpaksa..hehe..)
  2. Suka mengambil gambar tetapi tidak suka bergambar.
  3. Suka mencuba sesuatu yang di luar kotak fikiran.
  4. Selalu "down" tak tentu pasal.
  5. Suka Kemera.
Rsanya SB orang paling lambat sahut Cabaran 30 Hari Blogger ni. Orang lain dah masuk hari ketiga, SB baru je published 1st entry.. Takpe kita kejorrr...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

6 comments:

  1. nk try jugak lah.. tp leh mula dari sini ke? kang tak cukup 30 hari..hahaha

    ReplyDelete
  2. SB dan Potia di manakah hubungannya? ...baru nak kenal., untung letak gambar dah sahih lelakinya. Salam kenal bro.

    ReplyDelete
  3. No 5 boleh geng! Hehe. Irra suka org yg suka ambil gambar ni. Senang nak bergambar. Haha xyah selfie2.

    ReplyDelete
  4. Nampak dah SB suka kamera. Gambar pun lawo2 blake... Bila nak photoshoot lebah?

    ReplyDelete
  5. As long as u know apa. siapa dan bagaimana pun dah cukup dah.. hahaha, komen tak membina sungguh kan dr adik abg ni. Go go go bro..

    ReplyDelete
  6. cabaran yg ni mmg susah coz akak pun suami tak suka papar2 gambar kat lmn sosial. tp bolehla... bg yg seadanya. jd ada gambar. :D

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Cabaran 30 Hari Gambar Terbaru Dan 5 Fakta Tentang Diri Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa