Latest News
Tuesday, September 23, 2014

Penyampaian Hadiah Pemenang Jus Mangga PRAN

Penyampaian hadiah Pemenang Jus Mangga PRAN | SRI DAMANSARA CLUB HOUSE, Ahad (21 September 2014) berlangsungnya majlis penyampaian hadiah untuk Peraduan Minum dan menang JUS MANGGA PRAN. Majlis bermula jam 12 tengahari yang berakhir sekitaR jam 2.15 petang itu berlangsung dengan jayanya. Pengelola majlis di terajui sendiri oleh wakil Syarikat Pinnacle Foods sdn bhd.


Penyampaian hadiah Pemenang Jus Mangga PRAN
Jus mangga PRAN dalam pelbagai saiz

Produk Pasaran PRAN

Produk dengan jenama PRAN semakin popular di Malaysia bukan hanya sekadar minuman malahan isi kandunganya juga menyihatkan dan telah mendapat pengesahan Halal JAKIM (Halal Malaysia). Produk PRAN yang berasal dari Bangladesh ini semakin hari semakin mendapat tempat di Malaysia yang mana produk-produknya sekarang boleh di dapati di kedai-kedai runcit dan pasaraya ternama seperti,  Tesco, Aeon Big, Sogo, Preto, SegiFresh dan Jaya Grocer.

Penyampaian hadiah Pemenang Jus Mangga PRAN
Antara produk di bawah jenama PRAN
Produk baharu Jus Delima yang sedap keluaran PRAN
Sedap rasa sebenar Delima - SUNDROP, Jus Delima yang sedap keluaran PRAN


Peraduan Minum dan Menang Jus Mangga PRAN

Majlis penyampaian hadiah bermula sekitar lepas makan tengahari, semua peserta yang terpilih memenangi hadiah berupa wang tunai RM100 tunai dan di samping hadiah-hadiah utama. 3 hadiah tempat ketiga berupa hamper, hadiah tempat kedua berupa smart Phone (Lenovo) dan hadiah utamanya berupa TV Sony 42'inchi. Semua hadiah di sampaikan oleh pengarah eksekutif bahagian pemasaran PRAN.

 Penyampaian hadiah Pemenang Jus Mangga PRAN Antara produk di bawah jenama PRAN


Acara penyampaian hadiah di sudahi dengan temuramah dan bergambar kumpulan sebagai kenang-kenangan antara peserta dan juga para media sosial (Blogger) yang mana kumpulan besar dari kami terdiri daripada #KelabBloggerBenAshaari. Terima kasih kepada rakan bogger [Ujang] atas jemputan ini.

 Penyampaian hadiah minum dan menang Jus Mangga PRAN
Ujang - salah seorang yang membawa pulang wang tunai RM100 (psstt.. open table plz..)

Gambar Pemenang Peraduan Minum dan Menang Jus Mangga PRAN

Berikut SB kongsikan beberapa keping gambar sekitar majlis penyampaian hadiah peraduan minum dan menang Jus Mangga Pran. Hanya ini yang sempat di rakamkan semoga jemput lagi SB ke sebarang majlis yang di anjurkan. hehe...

pemenang peraduan minum dan menang jus mangga PRAN
Muka ada senyum - Majlis penyampaian hadiah peraduan minum dan menang jus mangga PRAN


Info lanjut mengenai peraduan minium dan menang jus mangga PRAN serta lain-lain info mengenai pruduk keluaran PRAN boleh rujuk Fan Page Facebook JUS MANGGA PRAN atau di instagram "Jusmanggapran" atau terus boleh berhubung di talian : 016-553 0491

INCOMING SEARCH TERM :

Penyampaian hadiah Pemenang Jus Mangga PRAN, Pemenang peraduan minum dan menang Jus Mangga PRAN, Jus Mangga PRAN
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

3 comments:

  1. Jumpa lagi kita bro.... dan suka pulak aku tengok gambar kreatif diorang kan... so mari kita bodek ujang untuk open table...kehx....

    ReplyDelete
  2. wow... bestnya... Ujang dendiam je menang ek Potia :D Bagus team KBBA ni

    ReplyDelete
  3. Nice info bro.. Nasib baik ada gambar terselit.. :)

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Penyampaian Hadiah Pemenang Jus Mangga PRAN Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa