Latest News
Thursday, March 12, 2015

Nature Relaxing Instrumental - Tasik Permaisuri Kuala Lumpur (HD)

Nature Relaxing Instrumental - Tasik Permaisuri Kuala Lumpur (HD)
Lama sudah tak update blog, ni pon bukan berniat nak update blog pun.. Consider dah bersara dah kot. Cuma nak post video suka-suka shooting sorang-sorang mengisi masa kebosanan sambil test buat video.


Nature Relaxing Instrumental - Tasik Permaisuri Kuala Lumpur (HD)


Tajuk tak menahan "Nature Relaxing Instrumental" tak tahu lah relaks ke tak kalau korang dengar. Belasah je lah. okbai...


https://www.youtube.com/embed/tvqdNB6j1Z0
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

5 comments:

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Nature Relaxing Instrumental - Tasik Permaisuri Kuala Lumpur (HD) Rating: 5 Reviewed By: potia casadelarossa