Menu
 

Zuwa Aripin Zuwa Aripin Author
Pemilik dan penulis artikel blogger2u.com yang minat berkongsi mengenai informasi, travel dan jadikan bidang fotografi sebagai hobi mengisi masa lapang. Sebarang pengiklanan boleh hubungi Admin.

Title: Travel Murah dan Percuma Di TouristGuide.com.my
Author: Zuwa Aripin
Rating 5 of 5 Des:
Travel Murah dan Percuma Di TouristGuide.com.my | Jom pergi bercuti atau melancong!! dalam erti kata lain yang kita seringkali guna adala...
Travel Murah dan Percuma Di TouristGuide.com.my | Jom pergi bercuti atau melancong!! dalam erti kata lain yang kita seringkali guna adalah "Travel". 24 November 2016 yang lepas telah berlangsung satu majlis pelancaran laman web TouristGuide.com.my yang bertempat di Westin Hotel terletak di, Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur. Majlis pelancaran ini disempurnakan oleh Encik Mohd Akbal Setia (Director of Tourism Malaysia KL), Encik Azlan Hussain (President of Kuala Lumpur Tourism Associates - KLTA) dan Encik Devan Kumar (Managing Director TouristGuide.com.my) serta penyanyi tanahair Akim Ahmad (Duta TouristGuide.com.my).

majlis Pelancaran website touristguide.com.my
Majlis Pelancaran website touristguide.com.my

Sidang Akhbar touristguide.com.my
Sidang Akhbar touristguide.com.my - [Kanan] Encik Mohd Akbal Setia (Director of Tourism Malaysia KL) dan  [Kiri] Encik Devan Kumar (Managing Director TouristGuide.com.my)

Siapa TouristGuide.com.my?

Adalah sebuah laman web (TouristGuide.com.my) yang diterajui oleh syarikat INFINITY VACATION SDN BHD (1141826-T). Mula wujud sekitar tahun 2011 lagi. TouristGuide.com.my masih lagi teguh dan maju setapak lagi dengan melancarkan laman website interaktif mereka untuk para pengembara atau kaki melancong (traveller) baru-baru ini dengan tawaran pakej-pakej mampu milik untuk anda yang gemar melancong secara berkumpulan.

Travel Murah Dan PERCUMA

Hai ! tengok je perkataan percuma ramai sangat lah yang teruja bukan? hurmm.. sesuatu kelainan dan pembaharuan dan satu langkah berani dari TouristGuide.com.my kerana mampu berdiri demi memartabatkan industri pelancongan yang diuruskan oleh mereka. Pakej-pakej yang di tawarkan oleh mereka di bawah paras MURAH dan juga secara PERCUMA. Jadi, masalah ketiadaan bajet mungkin tiada masalah lagi.

Pakej Kumpulan TouristGuide.com.my
Pakej Kumpulan minimun 6 orang - TouristGuide.com.my


Bagi kaki travel anda mesti terjah laman web TouristGuide.com.my ini untuk mendapatkan pakej-pakej menarik yang ditawarkan seterusnya mendaftar sebagai ahli secara PERCUMA! di laman berkenaan. Kini direkodkan terdapat 3000 ahli yang telah mendaftar dan terdapat sejumlah 100,000 peminat di facebook page. Anda bila lagi?

A video posted by Blogger + Photographer (@potia_casadelarossa) on


Manfaat lain TouristGuide.com.my yang menarik perhatian saya adalah meraka adalah satu-satunya laman web yang menawarkan harga paling murah berbanding dengan laman web tempahan hotel yang terkemuka sekarang dan menawarkan penjimatan sehingga 75%. Selain itu tempahan tiket penerbangan juga turut disediakan mereka.


Pakej Promosi Travel TouristGuide.com.my

Bersesuaian dengan Motto mereka "Building The World Largest Travel Network" kini TouristGuide.com.my menawarkan beberapa pakej menarik untuk anda. Promosi pakej istimewa diskaun sehingga 50% untuk tempahan sehingga 30 November sahaja. Antaranya adalah seperti di bawah;

1. Pakej Percutian 5 Hari 4 Malam - Hong Kong

travel murah dan percuma di touristguide.com.my
Pakej Percutian 5 Hari 4 Malam - Hong Kong - 50% Offer


2.  Pakej Percutian 5 Hari 4 Malam - Kerala

travel murah dan percuma di touristguide.com.my
Pakej Percutian 5 Hari 4 Malam - Karala - 40% Offer


3.  Pakej Percutian 5 Hari 4 Malam - Maldives

travel murah dan percuma di touristguide.com.my
Pakej Percutian 5 Hari 4 Malam - Maldives - 50% Offer


4.  Pakej Percutian 5 Hari 4 Malam - Mauritius

travel murah dan percuma di touristguide.com.my
Pakej Percutian 5 Hari 4 Malam - Mauritius - 50% Offer


5.  Pakej Percutian 5 Hari 4 Malam - Taj Mahal

travel murah dan percuma di touristguide.com.my
Pakej Percutian 5 Hari 4 Malam - Taj Mahal - 50%  Offer

Menempah dan travel dengan TouristGuide.com.my adalah satu pelaburan yang bijak kerana setiap pakej yang anda langgan anda diberikan mata ganjaran tanpa had limit yang mana anda boleh gunakan mata ganjaran tersebut yang mungkin travel anda akan datang adalah secara PERCUMA !!. Jadi kenapa nak tunggu lagi jom daftar!! tak rugi pun kalau daftar kerana ianya adalah percuma. Ingin daftar sini [KLIK DI SINI].

Jika anda berminat untuk mendapatkan maklumat serta kemaskini lanjut tentang TouristGuide.com.my ini ada boleh layari atau ikuti mereka di laman sosial mereka seperti yang di senaraikan di bawah. Selamat bercuti !!!!.

Tempahan Pakej : 1-800-38-3338
Website : www.touristguide.com.my
Facebook : myTouristGuide
Instagram : Touristguide.com.my

TouristGuide.com.my - Building The World Largest Travel Network

About Author

CARA BUAT DUIT DI BLOG

Propellerads

Post a Comment Blogger

  1. fuyooh... terbaik promotion dan diskaun kat Tourist Guide

    ReplyDelete
  2. hi, saya datang blogwalking sambil follow sini terus :)

    ReplyDelete

Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

 
Top