Latest News
Thursday, August 29, 2019

Unboxing Telescopic Fishing Rod and Reel Combo Full Kit

Unboxing Telescopic Fishing Rod and Reel Combo Full Kit | Assalamualaikum, hi lama tak menulis blog.. busy tahap pikirkan masalah negara sekarang ni. kali ni tak nak tulis panjang-panjang cuma nak kongsikan prihal mancing je.

Tdak lama dulu aku pernah review satu produk mancing yang aku beli online kat shoppe. Oh! ya, sebelum terlupa, kalau korang nak tau sekarang ni aku akitv kat youtube. Content yang ada dalan youtube channel aku adalah pasal mancing je. Dulu macam-macam aku muat naik video. Tapi sekarang aku fokus pada ketegori mancing je.

Unboxing Telescopic Fishing Rod and Reel Combo Full Kit


Kalau korang tak keberatan bolehlah terjah channel aku di youtube search je "PotiaGraphy" atau boleh ke link ni PotiaGraphy dan jangan lupa support aku dengan subscribe channel aku tu untuk beri semangat untuk aku buat video-video tentang mancing ni.

PotiaGraphy di youtube aku tu tidaklah aku buat ala-ala vlog macam sesetengah orang lain. Aku lebih fokus pada tutorial mancing. Kalau korang nak tahu setup atau cara buat ikatan mancing serta beberapa tutorial pasal mancing boleh lah jengok youtube aku tu.

Unboxing Telescopic Fishing Rod and Reel Combo Full Kit
Unboxing Telescopic Fishing Rod and Reel Combo Full Kit
Ok, berbalik pada perkongsian entry kali ni, video di bawah ni aku unboxing tidak lama dulu. Mulanya suka-suka unboxing je. Tapi tak sangka pula dapat sambutan dari mereka yang berada di luar negara (berdasarkan komen-komen yang aku terima). Tidak habis di situ saja, video aku juga ada online store di Amerika menggunakan video aku (embed) dan di pasang di ruang produk descriptions. aku juga mendapat tawaran untuk review produk mancing dari syarikat jualan nombor 1 dunia iaitu Amazon.




Sejak dari video ini menjadi tontonan ramai dari pelusuk negara, Channel Youtube PotiGraphy telah mula berkembang dan mendapat ramai subscriber setiap hari. Sehigga ke hari ini jumlah tontonan untuk video diatas sahaja mencecah 283k. Bukan sesuatu yang membanggakan sangat dengan jumlah tontonan yang sebegitu. Cuma aku rasa gembira juga lah sebab video yang asalkan suka-suka buat dapat sambutan. Ada je video lain aku yang melepasi 300k, 400k dan 500k. Cuma video kat atas ni sedikit sebanyak memberi inspirasi pada aku. Kini setiap hari aku memperolehi 30-50 subscribers setiap hari. Alhamdulillah...

Unboxing Telescopic Fishing Rod and Reel Combo Full Kit
Unboxing Telescopic Fishing Rod and Reel Combo Full Kit

Nota : AKU TIDAK MENJUAL KIT ALAT MEMANCING INI, JIKA ANDA BERMINAT ANDA BOLEH BELI DI MANA-MANA ONLINE DI ONLINE STORE YANG ANDA TAHU. INI HANYA REVIEW PERIBADI SAYA SAHAJA, DAN VIDEO INI TIDAK DITAJA OLEH MANA-MANA PIHAK. JIKA ANDA BERMINAT UNTUK REVIEW PERALATAN BERKAITAN MEMANCING ANDA BOLEHLAH MENGHUBUNGI AKU.

fishing rod) #fishing #telescopic #rod #mancing

PLEASE SUBSCRIBE https://goo.gl/2JrSuW  I WILL SUBSCRIBE BACK



INCOMING SEARCH TERM :

Unboxing Telescopic Fishing Rod and Reel Combo Full Kit, mancing, potiagraphy, set mancing murah
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 comments:

NO SPAM ALLOWED !!!
Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Unboxing Telescopic Fishing Rod and Reel Combo Full Kit Rating: 5 Reviewed By: Blogger2u