Latest News
Thursday, September 08, 2016

Ragam ! Dail 999 Kerana Pelacur Dilanggan Tidak Cantik

Ragam ! Dail 999 Kerana Pelacur Dilanggan Tidak Cantik | Di London Seorang lelaki menghubungi talian 999 untuk mengadu pelacur yang dilanggan tidak secantik seperti didakwa selepas bertemu wanita itu di tempat letak kereta di sebuah hotel.

Pemanggil, yang kemudian diberi amaran kerana membazirkan masa polis, menghubungi pegawai untuk mengadu pekerja seks itu melanggar peraturan ketat menyatakan ‘barangan mesti memuaskan’ daripada segi kualiti.Ragam ! Dail 999 Kerana Pelacur Dilanggan Tidak Cantik


Namun, pegawai di pusat panggilan di Solihull, Birmingham, membalas dengan memberitahu wanita itu tidak melakukan sebarang kesalahan dan menjelaskan perbuatan meminta khidmat seks adalah salah di sisi undang-undang.


Rupa Sebenar Berbeza

Polis West Midlands mengesahkan dihubungi lelaki terbabit yang berkata dia mahu membuat aduan berdasarkan Akta Penjualan Barangan. Jurucakap pasukan polis, yang menghantar surat amaran kepada lelaki terbabit selepas itu, berkata:

Panggilan 999 diterima oleh polis kira-kira jam 7.30 malam waktu tempatan petang baru-baru ini daripada lelaki yang mahu mengadu mengenai pekerja seks yang ditemui di tempat letak kereta hotel.

Pemanggil menuduh wanita itu memberitahunya dirinya yang cantik tetapi kecewa apabila mendapati rupa sebenarnya berbeza menyebabkannya berhasrat membuat laporan kerana melanggar Akta Penjualan Barangan. “Apabila dia membangkitkan isu itu dengan wanita berkenaan, pelacur itu dikatakan mengambil kunci keretanya, melarikannya dan membaling semula kepadanya yang memaksa dia menghubungi polis.

Bagaimanapun, pegawai di pusat panggilan di Solihull memberitahu, wanita itu tidak membuat kesalahan dan meminta habuan seks yang salah.


entry 2013


INCOMING SEARCH TERM :

Ragam ! Dail 999 Kerana Pelacur Dilanggan Tidak Cantik, ragam manusia
 • Blogger Comments
 • Facebook Comments

3 comments:

 1. hahahahaha senget betul mamat tu >..<

  ReplyDelete
 2. hahahahahah.. apa ke pelik lah manusia ni??hhehehe

  ReplyDelete
 3. oooh mmg la tak puas hati...hehe tapi patutnya dia pg buat aduan kat persatuan pengguna...LOL

  ReplyDelete

NO SPAM ALLOWED !!!
Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Ragam ! Dail 999 Kerana Pelacur Dilanggan Tidak Cantik Rating: 5 Reviewed By: Potia Casadelarossa