Latest News
Tuesday, March 11, 2014

Pembukaan Mydin Mart di Market Hall Pudu Kuala Lumpur

Pembukaan Mydin Mart di Market Hall Pudu Kuala Lumpur | Pada Jumaat yang lalu (8 Mac 2014) berlangsung satu majlis pembukaan rasmi bagi sebuah lagi cawangan Mydin Mart di Kuala Lumpur bagi cawangan Pudu yang mana letaknya di aras 3 dan 4 bangunan Market Hall.

Pembukaan Mydin Mart di Market Hall Pudu Kuala Lumpur

Penyewa Utama Market Hall yang Strategik

Dengan kos pelaburan sebanyak 6 juta bangunan Market Hall ini mempunyai keluasan 19,000 kaki persegi di mana Mydin Mart menjadi penyewa utama di aras 3 dan 4 bangunan ini. Bangunan yang di bangunkan oleh Nihon Properties Sdn Bhd ini di bangunkan di tengah-tengah kesibukan kawasan yang rancak dan sesak dengan perniaga-peniaga sepanjang Jalan Pasar Pudu ini. Dengan ini ianya sedikit sebanyak memberi impak yang besar dari segi kemajuan dalam perniagaan kelak termasuk penerimaan kunjungan para pengguna ke Market Hall ini sendiri.

Pintu masuk Mydin Mart di Market Hall
Pintu masuk Mydin Mart

Beli Dengan Harga Borong

Seperti mana yang kita sedia maklum, semua cawangan Mydin seluruh Malaysia menawarkan harga yang murah dan barangannya di jual dengan harga borong, contoh barangan yang sering mendapat tempat di hati pelanggan adalah keperluaan rumah, barangan dandangan diri, pakaiaan, aksesori, alat tulis, barangan makanan dan juga barangan sejuk beku bagi menampung keperluan penggunan masa kini. Semuanya di jual dengan harga patut malah jauh lebih murah dari pasaraya biasa.

Peluang Pekerjaan Di Mydin Mart Pudu

Pembukaan Mydin Mart ini sedikit sebanyak telah membuka peluang pekerjaan kepada masyarakat setempat, dianggarkan 100 orang pekerja di perlukan setakat ini. Dengan pembukaan Mydin Mart ini di harap ianya memberi kemudahan kepada orang ramai kerana untuk ke Mydin Mart Pudu ini anda boleh menggunakan pengangkutan awan. Berikut petikan kata dari En. Siraj Pyar Ali. ;

"Cawangan baru ini terletak di lokasi perniagaan yang strategik, rancak dan mudah diakses oleh semua pengguna, sama ada yang berjalan kaki, yang menggunakan pengangkutan awam mahupun yang membawa kereta ke kawasan ini. Jarak yang dekat dan mudah diakses adalah sebahagian dari kemuhadan untuk pengguna"

Kata Pengarah Esekutif MYDIN Mart Market HALL itu.

Hadiah Pembukaan Mydin Mart

Sebagai menghargai para pengunjung, Mydin Mart menawarkan kad keahlian baru yang mana kad tersebut di namakan "kad Meriah" boleh di perolehi dengan bayaran sebanyak Rm5 daripada sebelumnya sejumlah Rm12. Setiap pendaftaran baru pula anda di beri baucar Rm5 tunai. promosi berlangsung selama 3 hari berturut-turut 3 hari selepas pembukaan. bagi yang tidak berkesempatan mendapat baucar tersebut anda masih lagi boleh menikmati tawaran-tawaran sempena promosi pembukaan Mydin Mart Market Hall ini.

Barisan Blogger yang menyertai pembukaan Mydin Mart di Market hall
Barisan Blogger yang menyertai pembukaan Mydin Mart di Market Hall

Barisan Blogger yang menyertai pembukaan Mydin Mart di Market hall
Besama Pemilik Mydin Malaysia - 5 dari kiri dan Esekutif News & Media
Cik Rafidah Mohd Salleh - 1 dari kanan.
Sebarang informasi dan perkembangan semasa boleh hubungi Jabatan Pemasaran dan Komunikasi MYDIN seperti keterangan di bawah:

Telepon : 03-8073600 sambungan 7573/7098
Laman Web : www.mydin.com.my
Facebook : www.facebook.com/mydinmalaysia
Twitter : www.twitter.com/mydinmalaysia
Intagram : www.instagram.com/mydinmalaysia


INCOMING SEARCH TERM :

Pembukaan Mydin Mart di Market Hall Pudu Kuala Lumpur, mydin mart jalan pudu, Martket Hall, market Hall jalan pasar
 • Blogger Comments
 • Facebook Comments

3 comments:

 1. Mohon belanja kami mshopping kat mydin ehh :)
  Mydin, beli harga borong

  ReplyDelete
 2. mydin ni tempat aku selalu beli barang, barang dia pun murah murah beli slalu borong ngn budak2 rumah aku,hehe

  ReplyDelete
 3. aku suka gile g mydin sebab sgt murah

  ReplyDelete

NO SPAM ALLOWED !!!
Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Pembukaan Mydin Mart di Market Hall Pudu Kuala Lumpur Rating: 5 Reviewed By: Potia Casadelarossa