Latest News
Friday, August 22, 2014

Projek Berani Mati Blogger Raya 2014

Projek Blogger Raya 2014 | Salam 25 Syawal 1435H, beberapa hari sebelum menjelang Hari Raya Aidilfitri yang lalu, kami (geng blogger raya) sempat mengadakan aktiviti yang di beri nama #ProjekBloggerRaya2014, yang mana aktiviti kali ini mengenai photoshoot gambar raya di studio.

Projek Blogger Raya 2014
Projek Blogger Raya 2014


Menarik ! mungkin itu yang paling sesuai di ungkapkan buat masa tu. Mana tidaknya, semuanya ditaja khas oleh para penaja hasil usaha dan kerja keras rakan-rakan seperjuangan "Geng Blogger Raya 2014". Siapa mereka? mereka adalah ;


Studio Photoshoot Terbaik

Logo Voxscape studio
Untuk pengetahuan anda lokasi photoshoot Blogger Raya 2014 kami ini di taja oleh Vox Scape Studio yang mana berlokasi di Mahkota Cheras, Selangor berhampiran dengan AEON Mahkota Cheras. Situasi studio memang menarik dengan dekorasi kreatif oleh mereka.
Di studio ini bukan sahaja proses Photography (fotografi) dijalankan malah pembikinan Videografi juga di lakukan di studio ini. Antara video di youtube yang popular hasil daripada kerja tangan mereka adalah lagu Tasha Manshahar & Syed Shamim - Be Mine. [Tonton Video]Logo Clora StudioKalau ingin mencari studio yang terbaik SB cadangan VoxScape Studio adalah pilihan yang tepat dan berpatutan. Sebelum terlupa, kalau lokasi photoshoot kami di taja oleh VoxScape, manakala Photographer photoshoot kami di taja oleh Clora Studio.
Hasilnya? memang memuaskan. Perkhidmatannya yang mesra membuatkan anda jadi tidak kekok beraksi di depan kemera. Bercadang untuk mendapatkan pakej photoshoot perkahwinan? sila hubungi meraka seperti link yang tertera di atas.


Projek Blogger Raya 2014
Oleh Clora Studio
Lain-lain maklumat lanjut anda boleh berhubung seperti butira di bawah;
Facebook : https://www.facebook.com/clorastudio
Twitter : https://www.twitter.com/clorastudio
Instagram : https://www.instagram.com/clorastudio
Email : info.clorastudio@gmail.com
H/P  : 0124250544

Jurusolek Artis Berbakat

Bila sebut pasal photoshoot memang tidak sah kalau tiada solekkan atau make-up kan?. Solekkan untuk Blogger Raya 2014 ini di taja khas oleh BUNGA Passion of Beauty, Setiap sentuhannya pasti mempersonakan dan amat berpuas hati.

Solekkan BUNGA Passion of Beauty
Oleh BUNGA Pasion of Beauty
Berminat untuk berurusan dengan BUNGA Passion of Beauty? boleh hubungi beliau di Facebook seperti link yang tlah di berikan.

Lain-lain maklumat boleh terus hubungi beliau seperti butiran seperti di bawah;
H/P : 0173509165
Email : cikbungaleen@gmail.com

Blog : http://cikbungaleen.blogspot.com

Lain-Lain Penaja Blogger Raya 2014

Terima kasih kepada penaja rasmi pakaian iaitu dari qamelayopcreation_officially dan Hijrah Couture
serta terima kasih juga untuk Destinationmalaysia kerana sudi bersama-sama dalam menjayakan Projek Blogger Raya 2014 ini. Terima Kasih.
Penaja Rasmi Projek Blogger Raya 2014
Penaja Rasmi Projek Blogger Raya 2014
INCOMING SEARCH TERM :

Penaja Rasmi Projek Blogger Raya 2014, Studio Photoshoot Terbaik, Jurusolek Artis Berbakat, Clora studio, Voxscape studio, BUNGA Passion of Beauty
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 comments:

NO SPAM ALLOWED !!!
Sebarang Komen yang tidak berkaitan dengan artikel / SPAM akan Di PADAM. Terima Kasih.

Item Reviewed: Projek Berani Mati Blogger Raya 2014 Rating: 5 Reviewed By: Potia Casadelarossa